De lekkerste cocktails op je scherm

15seconds

Snappy social media video's over cocktails

Het videoteam van , heeft een serie video’s geproduceerd die gericht zijn op de bereiding van cocktails. Deze video's zijn perfect inzetbaar voor online content zoals de sociale media kanalen.

Dranktrends
Op dit moment zijn er een paar duidelijke trends te herkennen binnen de drankensector. De meest opvallende trend is de wederopstanding van de cocktail. Cocktail bars schieten overal ter wereld als paddenstoelen uit de grond. Bij deze bars draait het om vakmanschap, beleving en gezelligheid. Niet alleen de cocktail, ook de speciaalbieren zijn toegenomen in populariteit. Speciaal dranken zijn überhaupt helemaal hot, denk maar aan alle nieuw geopende speciale whiskey en champagne bars. Het draait bij deze trend voornamelijk om kwaliteit boven kwantiteit.

Doelgroep
Uit consumentenonderzoek is gebleken dat jongeren de belangrijkste doelgroep voor de drankensector zijn. Deze groep valt in de leeftijdscategorie 18 tot en met 24 jaar. Deze groep is ook de groep die zich vooral online bevindt. Daarom is het geen gekke ontwikkeling dat de drankensector zich ook steeds prominenter neerzet op de sociale kanalen. Voor drankmerken, groothandels, slijterijen, brouwerijen, verkooppunten, barren en cafés is het om die reden interessant om interessant beeldmateriaal te hebben van hun product, geschikt voor online marketing.

Online video content
15seconds.tv laat met deze verschillende video’s zien op welke creatieve en uiteenlopende manieren je een cocktail bereiding kan presenteren. Zo wordt er gewerkt met slowmotion, detailshots en splitscreens. Deze technieken zijn allemaal in een trendy jasje gestoken zodat ze perfect aansluiten bij de jonge doelgroep op sociale media. Zie jij dit voor je voor jouw merk of online marketing? Aarzel dan niet en neem contact op met !

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg