Food content

Basic-Fit

Smakelijke social formats

Basic-Fit is inmiddels een begrip in Nederland als het aankomt op sportscholen. 'Become the fittest version of yourself' lukt niet alleen met sporten, maar ook door goed en lekker te eten. Basic-Fit en ontwikkelen daarom samen een food format waarin inspirerende recepten gedeeld worden in de vorm video en fotografie voor op de socialemediakanalen.

Gezond food format
Basic-Fit heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en is ook flink gegroeid in diverse landen zoals Spanje, Frankrijk en België. Deze positie willen ze graag versterken met een focus op lifestyle. Met een nieuw food format wil Basic-Fit zijn fans inspireren en stimuleren om gezond te koken. Samen met is er een concept ontwikkeld dat laat zien dat gezond koken helemaal niet ingewikkeld is of lang hoeft te duren. De gezonde maaltijden zijn eenvoudig te bereiden, hebben niet teveel ingrediënten en zijn slechts een paar swipes van je verwijderd.

Smakelijke content
ontwikkelt 25 recepten waarvan een deel bestaat uit losse gerechten maar ook bestaat uit bundels. Denk aan 3x pindakaas snacks of 3x omelet, waarbij er 3 variaties gemaakt worden met één vast hoofdingrediënt. De recepten worden door ontwikkelt, bereid, gestyled en geschoten door onze in-house foodstyliste en videoteam.In de video’s krijg je in een paar simpele stappen de ingrediënten, bereidingswijze en voedingswaarden van het gerecht te zien. De content wordt opgeleverd in de talen Nederlands, Frans en Spaans en is geschikt voor meerdere sociale kanalen zoals Instagram (posts, stories en IGTV), Facebook en YouTube.

Basic Fit
Basic-Fit is met meer dan 160 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Hun motto: Fit. Fitter. Fitst. Mensen vinden het steeds belangrijker om lekker in hun vel te zitten. Basic-Fit helpt je graag om jouw doelen te behalen. Sporten helpt daarbij, maar gezonde voeding ook.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg