Promotie video Spoorzone 013

Citymarketing Tilburg

Ondernemersvideo

In opdracht van Citymarketing Tilburg - Make it in Tilburg in samenspraak met de Gemeente Tilburg maakt een inspirerende promotie video van de Spoorzone 013 om innovatieve en creatieve ondernemers aan te spreken. In deze video wordt de veelzijdigheid, innovatie en creativiteit van deze zone naar voren gebracht door 'een dag uit het leven van een in de Spoorzone 013 gevestigde ondernemer' uit te lichten.

Make it in Tilburg
Een overtuigende en inspirende video over de oneindige (ondernemende) mogelijkheden in de Spoorzone 013 maakt  voor Citymarketing Tilburg.  In de video komen verschillende aspecten van de Spoorzone 013  naar voren zoals het innovatie en kennisklimaat, creativiteit, horeca gelegenheden, technologie en smart digital intelligence.  Door het uitlichten van deze mogelijkheden wil Citymarketing Tilburg innovatieve en smarttech bedrijven naar de Spoorzone trekken en het vestigen van deze bedrijven te stimuleren. 

Een dag in de Spoorzone
De video staat in het teken van de innovatieve ondernemer en zijn dag in de Spoorzone. Je volgt deze ondernemer van begin tot eind en wordt geinspireerd door de Tilburgse bedrijven en mogelijkheden. De video wordt ingezet op LinkedIn en in deze kringen gepromoot. 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg