Meer verstand van je kamerplant

Intratuin

Interactieve video cursus en blog

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? Volg dan de gratis online plantencursus van Intratuin, ontwikkeld door , en leer in 6 interactieve lessen en bijbehorende blogs alles over de verzorging van je kamerplanten.

Lesmateriaal
In 6 lessen, die om de dag per e-mail worden verstuurd, leer je alles over snoeien, stekken en verpotten. Ook onderwerpen als voeding, ziektes en de ideale luchtvochtigheid komen langs. De lessen bestaan uit een korte video en een blog met praktische tips waarin je alles rustig kunt teruglezen. Plantengoeroe Joost stelt in de video een paar keer een vraag die moet worden beantwoord door op het antwoord te klikken. De cursus is te vinden op https://www.intratuin.nl/cursus.

De volgende onderwerpen komen in de lessen aan bod:

  • Les 1: Wat heb je nodig als je een kamerplant wilt kopen? Hoe groeit een plant nu precies? En: welke kies je?
  • Les 2: Je hebt een plant, en nu? Leer alles over de juiste pot en de beste plek. En matcht je plant wel met je huisdieren?
  • Les 3: Hoeveel water, licht en voeding hebben je groene vrienden nodig? Mag je ze verplaatsen? En waarom is luchtvochtigheid zo belangrijk?
  • Les 4: Help, mijn plant groeit: alles over verpotten en snoeien.
  • Les 5: Brrr, beestjes in je plant: voorkom ziektes en ongedierte.
  • Les 6: Stap voor stap stekken: zo breid je je plantenfamilie uit.

Intratuin
Intratuin is dé groenspecialist met kennis van wat in de wereld gebeurt en wat lokaal speelt. Zij beschouwen natuur als de kern van het leven en zij willen om die mensen dichterbij een natuurlijke manier van leven brengen. Dit doen ze door op het juiste moment te inspireren met de juiste producten, vers en actueel.

Resultaten
Met maar liefst 14.000 unieke aanmeldingen spreken we hier van een geslaagde campagne! 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg