Zingende Zamboni

KPN

Spotify voting en video campagne

House of Sports werkt voor sporters, sportbonden en het bedrijfsleven en brengt deze werelden bij elkaar. Speciaal voor het ISU WK Allround wilden ze iets tofs om het publiek te vermaken tijdens de dweilpauzes.

Actiepagina

Aansluitend op de Coolste Baan van Nederland vond het ISU WK Allround plaats waar in de dweilpauzes de Zingende Zamboni op het ijs werd gebracht om zowel klassiekers van eigen bodem als internationale hits ten gehore te brengen.

Bezoekers van het ISU WK Allround gingen naar de speciaal ontworpen actiepagina waar ze hun favoriete nummer konden zoeken of op een van de reeds gekozen nummers konden stemmen. Vervolgens ontstond er gedurende het event een top 3 van nummers die uiteindelijk door de Zingende Zamboni met Jan Rooymans achter de toetsen.

CTA video

Om de bezoekers aan te sporen om mee te doen met de activatie, heeft een call-to-action video gemaakt. Deze volledig geanimeerde video werd getoond op alle schermen in het stadion. Speciaal voor de LED-boarding ontwikkelde een call-to-action banner video.  

Resultaten

Honderden bezoekers brachten hun stem uit gedurende het weekend. Vele hitjes kwamen voorbij en het publiek heeft niet stil gezeten!  

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg